Nederlandse Schuldhulproute ontvangt schenking Aegon voor landelijke campagne

De Nederlandse Schuldhulproute (NSR) ontvangt 29 september een schenking van verzekeraar Aegon voor een landelijke campagne tegen schuldzorgen. Aegon doneert ter gelegenheid van het afscheid van CEO Alex Wynaendts. De najaarscampagne moet ervoor zorgen dat twee keer zoveel mensen met schuldzorgen tijdig passende hulp vinden.

Martin Suithoff (directeur NSR): “We zijn Aegon enorm dankbaar voor hun bijdrage aan onze landelijke campagne. Aegon inspireerde ons al vanaf het begin om een landelijke campagne te starten met alle partners van de NSR. Dankzij hun financiële bijdrage aan de campagne, kunnen we zoveel meer mensen bereiken die met schuldzorgen rondlopen.” De campagne laat mensen zien waar zij terecht kunnen voor de juiste hulp, zodat betalingsachterstanden niet uitgroeien tot schulden.

Aegon investeert in effectieve schuldhulp
Alex Wynaendts (scheidend-CEO Aegon): “Het verheugt mij enorm dat Aegon een bijdrage levert aan een initiatief dat mensen juist nú hard nodig hebben. Veel mensen, met name ZZP’ers, zijn hard geraakt door de coronacrisis. Dit betekent dat nog meer mensen hulp zullen zoeken bij geldzorgen.” Wynaendts vindt het daarom gepast om bij te dragen aan hulp voor mensen in geldnood. “De Nederlandse Schuldhulproute kan mensen met financiële zorgen effectief helpen door geldproblemen in een vroeg stadium te signaleren en tijdig de juiste hulp te bieden.”

Landelijke campagne
Kanalen Geldfit.nl, Geldfit Zakelijk en 0800-8115 spelen een belangrijke rol om mensen snel en laagdrempelig de weg te wijzen naar een schuldzorgenvrije toekomst. Suitfhoff: “Voor veel mensen zijn deze hulpkanalen nog onbekend. Daarom lanceren we dit najaar een grote landelijke campagne.” Het doel is om twee keer zoveel mensen met schuldzorgen naar passende hulp te leiden. Daarvoor zoekt de NSR actief de aandacht van de pers. “Houd het nieuws of onze website dus goed in de gaten”, sluit Suithoff af.

Wil je meer weten of ook aansluiten als partner? Neem contact op!

Terug naar: Nieuws