Vacature Kwaliteitsmedewerker NSR

Stichting NSR (Nederlandse Schuldhulproute) is op zoek naar een gedreven kwaliteitsmedewerker, vanwege de groei van NSR en de verwante organisaties.

Startdatum: in overleg
Uren: 24 tot 40 uur in de week
Werklocatie: Vanuit ons kantoor in Zwolle; hybride werken mogelijk.

Over Stichting NSR 

Stichting NSR (Nederlandse Schuldhulproute) werkt aan een financieel gezond Nederland. Dat doen we samen met veel andere partijen, zoals gemeenten, banken, verzekeraars, energiemaatschappijen, grote werkgevers en kennispartners. Samen vormen deze partijen één groot netwerk. Zo komen Nederlanders die hulp nodig hebben bij hun geldzaken eerder in beeld en kunnen zij sneller op de juiste plek voor hulp terecht.   

Centraal staat Geldfit. Via de website geldfit.nl en het telefoonnummer 0800-8115 krijgen mensen grip op hun geld. Zo voorkomen we zorgen over geld en kunnen mensen een eerste stap zetten om hun financiële problemen op te lossen. De routes op het platform variëren van tips en tools waarmee je zelf aan de slag kan, tot het advies voor hulp bij een vrijwilligersorganisatie of gemeenteloket.

Jouw rol 

Als kwaliteitsmedewerker ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van beleid ten behoeve van de afdelingen binnen de organisatie(s). Je vertaalt (voorgenomen) beleid naar de concrete werkpraktijk en komt daarbij proactief met verbetervoorstellen. Denk hierbij aan processen rondom de informatiebeveiliging, incidentbeheer en organisatiebrede vraagstukken. Je beschrijft deze procedures en houdt incidenten bij in de systemen.

Stichting NSR is ISO 27001-gecertificeerd en je onderhoudt en beheert de kwaliteit en eisen hieromtrent.  

Daarnaast volg je de ontwikkelingen op de betreffende terreinen van beleid en kwaliteit en stelt hierbij zelfstandig verbetervoorstellen op. Het beleid en verbeteringen zijn voorbereid, zodanig dat er een bijdrage wordt geleverd aan het continu verbeteren en waarborgen van de kwaliteit en processen binnen de organisatie.

Tot slot evalueer je regelmatig vastgesteld beleid en signaleert knelpunten en neemt initiatieven die kunnen leiden tot verbeteringen en/of aanpassingen. Je geeft hierbij kundig advies en voorlichting aan de diverse belanghebbenden.

Met elkaar 

Samenwerken is de manier waarop we werken. Binnen onze organisatie maar ook met onze strategische partners. We werken daarin nauw samen met onze strategische leveranciers en gelieerde organisaties in ons ecosysteem. Daarin zoeken we ook op systeemniveau naar manieren om werkprocessen op elkaar aan te laten sluiten, om zo nog effectiever mensen met (beginnende) zorgen over geld te woord te staan en te helpen.  

Jouw talenten 

Je houdt van efficiëntie en bent continu op zoek naar het nog beter en soepeler laten draaien van de interne processen binnen de organisatie. Bij het opzetten en uitvoeren van verbeteringen aan de processen en kwaliteitseisen weeg je veel verschillende belangen af. Je denkt na over gebruiksgemak, informatiebeveiliging, kosten en marktontwikkelingen. Proactief informeer je over ontwikkelingen op je vakgebied en bent communicatief vaardig. 

Je kunt goed zelfstandig functioneren en de vraag achter de vraag achterhalen uit afstemming met collega’s. Dit weet je te vertalen in een duidelijk plan, dat je succesvol weet te implementeren. 

Jouw competenties 

Je beschikt over: 

  • Goede kennis van kwaliteitsnormen en kwaliteitssystemen;
  • Ervaring als kwaliteitsmedewerker;
  • Communicatieve vaardigheden, je weet anderen te enthousiasmeren en hebt overtuigingskracht;
  • Probleemoplossend vermogen, je bent proactief en denkt in mogelijkheden;
  • Affiniteit met, en passie voor de doelgroep van de (it-)organisatie;
  • Analytisch vermogen voor vertalen van ontwikkelingen in concrete voorstellen.

Ervaring met ISO 27001-normering is een pré.  

We bieden jou: 

  • Een missiegedreven en inspirerend team met een duidelijk doel;
  • Veel eigen ondernemerschap en ruimte voor het zelfstandig invullen van deze nieuwe functie;
  • Een organisatie die zich snel doorontwikkelt;
  • Een passende beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden om je werk goed te kunnen doen.

Heb je interesse? 

We maken graag met je kennis. We ontvangen graag voor 27 februari aanstaande je motivatiebrief en cv. Je kan dit mailen naar Ruud Ruiken via ruud@geldfit.nl. Voor verdere vragen of opmerkingen over de functie kan je ook bij hem terecht.  

We streven ernaar om met onze organisatie een afspiegeling te zijn van de samenleving. We nodigen iedereen – ongeacht (etnische) achtergrond, gender, religie e.d. – dan ook van harte uit om te solliciteren. 

Terug naar: Nieuws