Vacature: Accountmanager Binnendienst Gemeenten

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Accountmanager Binnendienst Gemeenten (32 uur).

Werk jij graag samen met onze gemeenteadviseurs aan het verbinden van verschillende partijen om te komen tot een effectieve aanpak van de schuldenproblematiek, waarbij de menselijke maat niet uit het oog verloren wordt? Lees dan verder!

Over NSR
De NSR (Nederlandse Schulphulproute) werkt aan een financieel gezond Nederland. Dat doen we samen met verschillende partners zoals gemeenten, banken, verzekeraars, energiemaatschappijen, grote werkgevers en kennispartners. Samen vormt dit één groot netwerk. Zo komen Nederlanders die hulp nodig hebben bij hun geldzaken, eerder in beeld en kunnen zij sneller op de juiste plek voor hulp terecht komen.

Op Geldfit.nl staat informatie voor het voorkomen en oplossen van financiële problemen. Deze informatie varieert van tips en tools waarmee men zelf of samen met een online vrijwilliger aan de slag kan, tot het advies om zich direct aan te melden voor hulp bij een vrijwilligersorganisatie of lokale hulp in de eigen woonplaats. Ook kunnen hulpvragers contact opnemen door te bellen met onze hulplijn via 0800-8115.

Jouw rol
Als accountmanager binnendienst ben je samen met de gemeenteadviseurs verantwoordelijk voor de samenwerking met de bij ons aangesloten gemeenten. Je volgt acties op, na het eerste gesprek dat onze adviseur met de gemeente heeft gevoerd en je bent voor de gemeenten het primaire aanspreekpunt. Je organiseert en voert online bijeenkomsten. Daarnaast verricht je verschillende marketing activiteiten, zoals het verzorgen en opvolgen van mailings. Je bent verantwoordelijk voor het accountbeheer in CRM. Daarnaast informeer je onze gemeenten over de mogelijkheden van Geldfit. Samen met je collega’s draag je bij aan het aansluiten van gemeenten zodat we steeds meer mensen met geldzorgen bereiken en kunnen toeleiden naar hulp. Om onze dienstverlening steeds verder te verbeteren is het belangrijk, dat je kansen en knelpunten signaleert.

Welke eigenschappen zijn hiervoor van belang

  • Je hebt affiniteit met brede schuldenaanpak en preventie;
  • Je bent klantgericht en communicatief sterk;
  • Je bent in staat om sociale en ethische normen in het werk te handhaven, ook als de druk toeneemt;
  • Je werkt goed samen met collegae en met onze partners om tot het beste resultaat te komen;
  • Je kunt zelfstandig werken om acties verder op te pakken en uit te werken;
  • Je hebt affiniteit met online dienstverlening en ziet ons CRM als de basis voor gericht en gepersonaliseerd klantencontact.

We bieden jou
Je komt te werken in een afwisselende functie en binnen een organisatie waar je je vast snel thuis zult voelen. Onze collega’s zijn betrokken bij elkaar, maar ook gedreven om bij te dragen aan onze missie ‘werken aan een financieel gezond Nederland’. Onze organisatie is dynamisch en heeft een informele cultuur. Wij hebben oog voor het welzijn en de ontwikkeling van onze medewerkers. Zo zijn flexibele arbeidstijden bespreekbaar en investeren wij in opleidingen.

Ben jij de gedreven, klantgerichte collega die we zoeken? Dan komen wij graag met jou in contact. Je kunt je cv en motivatiebrief sturen naar hrm@nederlandseschuldhulproute.nl.

Wil je nog meer informatie over deze vacature, dan kun je contact opnemen met René Timmerman: 06-36549872 of Marcel Schutte: 06-52304258.

Terug naar: Nieuws