NSR blikt terug op 2022

2022 was een bewogen jaar, waarin de hoge energieprijzen en de inflatie steeds meer mensen in financiële problemen bracht. Wekelijks belden honderden mensen met grote geldzorgen naar Geldfit. In 2022 wisten 1,2 miljoen mensen Geldfit te vinden. Dat is drie keer zoveel als het jaar daarvoor.

Download hier de terugblik op 2022 (PDF, 1.467 KB).

Martin Suithoff, directeur NSR vertelt: ‘Samen met bedrijven, gemeenten, hulporganisaties en de Rijksoverheid konden we telkens concrete stappen zetten om mensen te helpen. Al vanaf de eerste signalen van problemen rondom de stijgende energieprijzen sloegen we samen met SchuldenLabNL en de energieleveranciers de handen ineen. Zo bouwden we samen aan een energieroute om mensen naar passende hulp te leiden. Een ander voorbeeld is Aegon Nederland, die met een geweldige campagne geld inzamelde zodat zoveel mogelijk mensen er warm bij konden zitten in de winter. Dit maakt mij trots op onze organisatie en al onze partners.’

Ook in 2023 bouwt de NSR door. Het belooft een jaar te worden met mooie samenwerkingen en doorontwikkelingen. Zo werken we samen aan een financieel gezond Nederland.

Terug naar: Nieuws