Vanaf nu ondernemersadviseurs beschikbaar via Geldfit Zakelijk

Het zijn voor ondernemers onzekere tijden: de naweeën van de coronacrisis, stijgende (energie)prijzen en tekort aan personeel. Geldfit Zakelijk is in samenwerking met Achmea, samen met de banken, verzekeraars, INretail en Vattenfall in 2020 opgericht om ondernemers met mogelijke geldproblemen eerder te vinden, bereiken en hulp te bieden. Regelmatig zijn de uitdagingen van de ondernemer complex. Daarom zijn er vanaf nu vanuit Geldfit ondernemersadviseurs betrokken voor een passend advies.

Steeds meer organisaties zoals MKB-Nederland, Qredits, KPN, Knab en de Belastingdienst zijn aangesloten bij Geldfit Zakelijk om ondernemers te wijzen op de ondernemersroute. Al ruim 80.000 ondernemers hebben via geldfit.nl/zakelijk een eerste stap gezet om grip te krijgen op hun financiën.

Luisterend oor
Veel ondernemers hebben te maken met complexe situaties. Er is daarom een grote behoefte aan een adviseur die luistert en meedenkt in welke stappen je kunt zetten. Jacqueline Zuidweg, strategisch adviseur bij Geldfit: ‘Eén van de partijen waar Geldfit naar doorverwijst is MKBDoorgaan. In de afgelopen jaren hebben ruim 4.000 ondernemers daar een adviesgesprek gehad. Met een mooi resultaat: 94% van de ondernemers kan dankzij coaching of hulp weer door met het bedrijf. Die ervaring brengen we nu onder bij Geldfit Zakelijk.’

Ondernemersadviseur bij Geldfit
Vanuit deze ervaring kunnen ondernemers nu nog beter geholpen worden door Geldfit. Ondernemers die 0800-8115 bellen, krijgen direct een advies en kunnen worden doorverwezen naar hulp. Is er sprake van een complexe situatie? Dan kan direct binnen Geldfit Zakelijk een afspraak worden gemaakt met een ondernemersadviseur voor een uitgebreid adviesgesprek of bedrijfsscan. Hierdoor kunnen ondernemers weer verder en werken aan een financieel gezond bedrijf.

Een praktijkvoorbeeld is Thom. Samen met zijn vrouw heeft hij een bedrijf in meubels op maat. Afgelopen zomer zagen zij de opdrachten teruglopen. Via Geldfit kwam hij in gesprek met een ondernemersadviseur en kregen ze inzicht in de loop van het jaar met pieken en dalen. Het aantal opdrachten neemt sinds het najaar weer toe en dankzij bedrijfsfinanciering kunnen ze nu verder groeien.

Aansluiting bij gemeenten
In iedere gemeente is het aanbod voor ondernemers weer op een eigen wijze georganiseerd. NSR gaat met gemeenten in gesprek hoe het aanbod van Geldfit Zakelijk op die lokale situatie kan aansluiten. Wil je hier meer over weten? Neem contact op met gemeenteadviseur Walter Baars door een mail te sturen naar walter@geldfit.nl.

Terug naar: Nieuws