Vacature Adviseur partners NSR

Stichting NSR (Nederlandse Schuldhulproute) is op zoek naar een gedreven en communicatieve Adviseur partners, die affiniteit heeft met brede schuldenaanpak en -preventie. Dit vanwege de groei van NSR en het toenemende aantal partners dat zich bij ons aansluit. Via onze partners kunnen we steeds meer mensen met geldzorgen bereiken en naar passende hulp wijzen.

Startdatum: Zo snel mogelijk.
Uren: 36 – 40 (fulltime)
Werklocatie: Vanuit ons kantoor in Zwolle; hybride werken mogelijk.

Over NSR

Stichting NSR werkt aan een financieel gezond Nederland. Dat doen we samen met een breed palet aan partners zoals gemeenten, banken, verzekeraars, energiemaatschappijen, grote werkgevers en kennispartners. Samen vormt dit één groot netwerk. De gedachte achter deze vorm van samenwerking is dat Nederlanders die hulp nodig hebben bij hun geldzaken, eerder in beeld komen en sneller op de juiste plek voor hulp terecht komen.

Centraal staat Geldfit, onze portal voor hulpvragers met online informatie voor het voorkomen en oplossen van financiële problemen. Op basis van de gegeven antwoorden in de test of andere relevante content krijg je een advies op maat.

Het advies varieert van tips en tools waarmee je zelf of samen met een online vrijwilliger aan de slag kunt, tot het advies je direct aan te melden voor hulp bij een vrijwilligersorganisatie of het gemeenteloket in jouw eigen woonplaats. Ook kunnen hulpvragers zich telefonisch melden bij onze hulplijn via 0800-8115.

Aanleiding

We sluiten steeds meer partners aan en bereiken daardoor ook steeds meer mensen met geldzorgen. Zij komen vervolgens via onze kanalen terecht bij passende hulp. Ook gaan vanwege de eerdere gevolgen van corona, de energiecrisis en hoge inflatie veel meer consumenten in de financiële problemen komen. Daarom gaan we ons team uitbreiden met deze functie.

Met elkaar

Samenwerken is de manier waarop we werken. Binnen onze organisatie maar ook met onze partners. Ons team bundelt de krachten om publieke en private partijen te verbinden in een effectieve aanpak van de schuldenproblematiek. We gaan voor de ‘menselijke maat’ in de aanpak van geldzorgen.

Jouw rol

Als adviseur ben je samen met het team verantwoordelijk voor de samenwerking met onze aangesloten partners. Je zorgt als primair aanspreekpunt voor aansluiting en beheer van de relaties en je hebt regelmatig contact en afstemming met contactpersonen in de organisatie.

Jouw talenten

Je hart klopt voor onze doelgroep en je spreekt de taal van onze partners (gemeenten of bedrijven). Je bent in staat om hen te activeren voor onze missie en je weet op een daadkrachtige manier onze partners van dienst te zijn. Jij inspireert en activeert onze partners om er samen voor te zorgen dat hun inwoners, klanten, huurders of medewerkers, die hulp nodig hebben bij hun geldzaken, eerder in beeld komen en sneller op de juiste plek voor hulp terechtkomen.

Als deel van het Adviesteam werk je op basis van eigen verantwoordelijkheid en faciliteer en inspireer je het team. Je zoekt actief in- en extern de samenwerking op.

Jouw competenties

Je beschikt over:

  • commerciële en communicatieve vaardigheden;
  • affiniteit met brede schuldenaanpak en -preventie;
  • integriteit: je bent in staat om sociale en ethische normen in het werk te handhaven, ook als de verleiding of druk groot is;
  • genoeg kennis van de digitale wereld en online mogelijkheden;
  • een coöperatieve instelling: de wil om samen successen te vieren;
  • de wil en overtuiging om anderen te willen helpen en maatschappelijk bij te dragen.

Wat bieden we jou?

  • Een missie-gedreven en inspirerend team met een duidelijk doel!
  • Eigen ondernemerschap en ruimte voor het zelfstandig invullen van deze functie.
  • Een organisatie die zich snel doorontwikkelt, met veel ruimte en mogelijkheid voor je eigen ontwikkeling.
  • Passende beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden om je werk gedegen te kunnen doen.

Heb je interesse?

We maken graag kennis met je. Graag ontvangen we voor 1 februari aanstaande je motivatiebrief en cv. Je kan deze mailen naar Marcel Schutte via marcel@geldfit.nl. Voor verdere vragen over de functie kan je Marcel ook bellen via 06 – 52304258.

Terug naar: Nieuws