Vacature Adviseur Geldfit Zakelijk

De Nederlandse Schuldhulproute (NSR) werkt aan een financieel gezond Nederland. Dat doen we samen met een breed palet aan andere partijen zoals gemeenten, banken, verzekeraars, energiemaatschappijen, grote werkgevers en kennispartners. Samen vormt dit één groot netwerk. De gedachte achter deze samenwerking is dat Nederlanders die hulp nodig hebben bij hun geldzaken, eerder in beeld raken en sneller op de juiste plek voor hulp terecht komen.

Centraal staan www.geldfit.nl en geldfitzakelijk.nl. Op deze websites vind je een test die inzicht en tips geeft over je financiële situatie. Na het invullen van de korte test ontvang je passend advies. Van online zelfhulp tot hulp van een lokale vrijwilliger of een gemeenteloket bij jou uit de buurt.

De complexiteit van de schuldenproblematiek vraagt om een geïntegreerde aanpak van geldzorgen. Zeker nu door corona veel meer ondernemers en consumenten in de financiële problemen (gaan) komen. De NSR is een spil in de samenwerking tussen de betrokken partijen en groeit in haar activiteiten.

De functie

Als adviseur Geldfit Zakelijk ligt jouw focus op het verder ontwikkelen van ons kanaal voor ondernemers. Je zorgt ervoor dat het via Geldfit Zakelijk beschikbare hulpaanbod afgestemd is op de behoefte en vraag van ondernemers. Daarnaast speel je een belangrijke rol in de onderlinge afstemming binnen het NSR netwerk. Samen met collega’s draag je bij aan het aansluiten van bedrijven en gemeenten. Ook breng je de klantreis van ondernemers die doorverwezen worden verder in beeld en optimaliseer je waar nodig.

Online dienstverlening heeft voor jou geen geheimen en jij zorgt dat partners van NSR ook online de weg weten te vinden. Door jouw actieve rol in (sociale) netwerken benader je makkelijk nieuwe partijen en bouw je aan duurzame relaties. Beslissers sparren graag met je. Een netwerk in de zakelijke markt en kennis van interventies voor hulp voor ondernemers is dan ook een absolute pre.

Met elkaar

Samenwerken is de manier waarop we werken. Ons team bundelt de krachten om publieke en private partijen te verbinden in een effectieve aanpak van de schuldenproblematiek. We gaan voor de ‘menselijke maat in aanpak van geldzorgen’.

Je talenten

Je bent klantgericht, communicatief sterk en je weet op een daadkrachtige manier het NSR netwerk uit te breiden. Als deel van het adviesteam NSR werk je op basis van eigen verantwoordelijkheid en faciliteer en inspireer je het team. Je zoekt actief in- en extern de samenwerking op.

Je beschikt over de volgende competenties

 • minimaal een hbo-diploma en een paar jaar relevante werkervaring
 • commerciële en communicatieve vaardigheden
 • affiniteit met brede schuldenaanpak en preventie
 • netwerkvaardigheden
 • Omgevingsbewustzijn, je hebt oog voor omgevingsfactoren, en je bent in staat om deze te wegen en waar mogelijk effectief te benutten voor het doel van NSR
 • Integer, je bent in staat om sociale en ethische normen in het werk te handhaven ook als de verleiding of druk groot is
 • genoeg kennis van de digitale wereld en online mogelijkheden;
 • een coöperatieve instelling: de absolute wil om samen successen te vieren.

Wat bieden we jou?

 • Missie gedreven en inspirerend team!
 • Veel eigen ondernemerschap en ruimte voor het zelfstandig invullen van deze functie
 • Passende beloning, en secundaire arbeidsvoorwaarden om je werk gedegen te kunnen doen.

Heb je interesse?

Solliciteer en reageer met motivatie! Stuur je CV en brief uiterlijk zondag 29 augustus 2021 naar paul@geldfit.nl. Ook als je nog vragen hebt mag je ze mailen naar dit e-mailadres. Maandag 30 en dinsdag 31 augustus gaan we over tot het uitnodigen van geschikte kandidaten. We zien je reactie graag tegemoet.

Terug naar: Nieuws