Vacature: Officemanager bij NSR / Geldfit

Voor NSR (Nederlandse Schuldhulproute) en Geldfit zoeken wij een officemanager (28-36 uur).

Werk jij graag voor een organisatie met maatschappelijke betekenis? En haal jij er voldoening uit om een optimale werkomgeving voor ons team te creëren? Lees dan verder!

Over NSR
De NSR (Nederlandse Schulphulproute) werkt aan een financieel gezond Nederland. Dat doen we samen met verschillende partners zoals gemeenten, banken, verzekeraars, energiemaatschappijen, grote werkgevers en kennispartners. Samen vormt dit één groot netwerk. Zo komen Nederlanders die hulp nodig hebben bij hun geldzaken, eerder in beeld en kunnen zij sneller op de juiste plek voor hulp terecht komen.

Centraal staat Geldfit; ons portaal voor hulpvragers met online informatie voor het voorkomen en oplossen van financiële problemen. De routes op het platform variëren van tips en tools waarmee men zelf of samen met een online vrijwilliger aan de slag kan, of hulp krijgt bij een vrijwilligersorganisatie of het gemeenteloket in de eigen woonplaats. Ook kunnen hulpvragers zich telefonisch melden bij onze hulplijn via 0800-8115.

Jouw rol
Als onze nieuwe officemanager staat jou een hele leuke uitdaging te wachten. Jij bent er namelijk verantwoordelijk voor dat alle processen op ons kantoor vlekkeloos verlopen. Dat doe je niet alleen voor NSR, maar ook voor alle andere organisaties binnen ons ecosysteem. Denk hierbij aan het organiseren van kleine of grotere evenementen, al dan niet samen met collega’s, maar ook het zorgen voor het onderhoud van onze bedrijfsgebouwen en het bijhouden van de kantoorbenodigdheden, inventaris, boodschappen en apparatuur.

Je bent de contactpersoon voor relaties die ons via telefoon, mail en social media benaderen, maar je ontvangt ook gasten op kantoor. Je bent betrokken bij alle onderdelen van de organisatie en weet wat er speelt. Als officemanager werk je zelf actief mee en ben je daarnaast verantwoordelijk voor het aansturen van een aantal medewerkers. Je motiveert hen en zorgt dat zij hun taken succesvol uitvoeren. Wanneer er uitdagingen op je pad komen waarvoor op korte termijn een oplossing moet komen, ga jij die met enthousiasme aan.

Welke eigenschappen zijn hiervoor van belang
Wij zijn op zoek naar een collega, die graag ondersteuning biedt aan organisaties die verschil willen maken in de maatschappij. In deze functie is het volgende belangrijk:

  • Je bewaart goed overzicht;
  • Je bent stressbestendig;
  • Je neemt makkelijk initiatief;
  • Je kunt goed plannen en organiseren en bewaakt strak processen;
  • Met jouw positieve instelling stimuleer en motiveer jij collega’s;
  • Je durft besluiten te nemen;
  • Je hebt communicatieve vaardigheden;
  • Ervaring met het managen van collega’s is een pré.

Heb je nog geen ervaring in leiding geven, maar wel de capaciteiten en interesse? Dan horen we ook graag van je.

Wat bieden wij jou
Je komt te werken in een afwisselende functie en binnen een organisatie waar je je vast snel thuis zult voelen. Onze collega’s zijn betrokken bij elkaar, maar ook gedreven om bij te dragen aan onze missie “een financieel gezond Nederland”. Onze organisatie is dynamisch en heeft een informele cultuur. Wij hebben oog voor het welbevinden en de ontwikkeling van onze medewerkers. Zo zijn flexibele arbeidstijden bespreekbaar en zijn wij bereid te investeren in opleiding van onze medewerkers.

Ben jij de georganiseerde en enthousiaste officemanager die we zoeken? Dan komen wij graag met jou in contact. Je kunt je cv en motivatiebrief sturen naar Ester: hrm@newstaff.nl.

Terug naar: Nieuws