Samen met partners

Schuldzorgen zijn een breed maatschappelijk probleem. Daarom werkt NSR (Nederlandse Schuldhulproute) samen met gemeenten, bedrijven en samenwerkingspartners aan een oplossing: één centrale schuldhulproute voor iedereen.

Onze krachtenbundeling geeft een totaaloverzicht van alle schulden. Mensen kunnen zo aansluiten op een centrale route die hen sneller naar gepaste hulp leidt. Samen wijzen wij de weg naar een schuldzorgenvrij Nederland.

Samen met gemeenten

Veel mensen met schuldzorgen zijn bij de gemeente niet in beeld. Wij kunnen met onze brede samenwerking gemeenten helpen om mensen met schuldzorgen sneller te vinden. In ruim 90 gemeenten bereiken we inwoners met gepaste hulp en advies. Werkt jouw gemeente ook aan een schuldzorgenvrij Nederland?

Samen met bedrijven

Schuldzorgen vormen een grote maatschappelijke uitdaging. Daarnaast kosten ze bedrijven ook veel geld. Wij bieden bedrijven een totaaloplossing: kostenreductie, continuïteit van de klantrelatie en financiële zelfregie bij de klant. Een duurzame investering in het belang van klanten, bedrijf en maatschappij. Werkt jouw bedrijf ook aan een schuldzorgenvrij Nederland? 

Kom in contact

Kom met ons in contact en sluit je ook aan bij de Nederlandse Schuldhulproute.
Alleen samen lukt het om te werken aan een schuldzorgenvrij Nederland.

Martin Suithoff, directeur van de Nederlandse Schuldhulproute

Martin Suithoff

Algemeen directeur
Paul Bakker, medewerker bij de Nederlandse Schuldhulproute

Paul Bakker

Strategisch adviseur
René Timmerman, medewerker bij de Nederlandse Schuldhulproute

René Timmerman

Adviseur gemeenten